Slide
LATEX HANDSCHOENEN

LATEX HANDSCHOENEN

vanaf

6.70 € H.T.

POEDERVRIJ

vanaf

6.70 € H.T.

Slide
BLAUWE NITRIL HANDSCHOENEN

vanaf

7.70 € H.T.

Slide
VINYL HANDSCHOENEN

POEDERVRIJ

vanaf

4.85 € H.T.

PlayPause
previous arrow
next arrow

Nitril MAXTER poedervrije handschoenen doos van 100 stuks

Nitril latex vinyl handschoenen

Handige levering van nitril-, latex- en vinylhandschoenen

ALDENA® Nitrilhandschoenen zijn hoogwaardige handschoenen van medische en industriële kwaliteit die in verschillende sectoren van de industrie worden gebruikt. Als toonaangevende online distributeur van nitril-, latex- en vinylhandschoenen is het ons doel om duurzame relaties met klanten op te bouwen door wederverkopers en professionals de beste prijs-kwaliteitverhouding, comfort en bescherming te bieden die ze nodig hebben.

WIE ZIJN WE?

ALDENA biedt een breed assortiment wegwerphandschoenen van nitril, latex en vinyl. Al onze wegwerphandschoenen van hoge kwaliteit worden aanbevolen voor alle activiteiten die precisiegebaren vereisen. Onze wegwerphandschoenen bieden uitzonderlijke flexibiliteit en weerstand en zullen u maximaal beschermen. Altijd aangepast aan de behoeften van onze klanten, zijn onze handschoenen verkrijgbaar in poedervorm en ongepoederd.

Zwarte nitrilhandschoenen

ALDENA® zwarte nitrilhandschoenen zijn ontworpen voor veeleisende werkomgevingen waar uw veiligheid en comfort essentieel zijn. Een gestructureerd oppervlak maakt de grip van objecten in alle veiligheid mogelijk. ALDENA® zwarte nitrilhandschoenen worden aanbevolen op het gebied van auto’s, industrie, tatoeage en cosmetologie.

WEGWERP HANDSCHOENEN PER PALLET

Al meer dan 10 jaar is ALDENA een belangrijke speler in de levering van nitrilhandschoenen, groothandel, onder jaarlijkse overheidscontracten, met de overheidsdiensten van verschillende landen, met name op het gebied van EMS-noodhulp, politie, correcties en beveiliging.

U kunt wegwerphandschoenen per pallet bestellen om te profiteren van gereduceerde prijzen. Laat ons ons concurrentievermogen aan u bewijzen!

GENIET VAN SPECIALE KORTING VOOR GROOTHANDELSAANKOPEN

Voedselhandschoenen

ALDENA® voedselhandschoenen zijn speciaal ontworpen om huidcontact met voedsel te vermijden. Werknemers in de voedselverwerkende industrie zijn verplicht geschikte wegwerphandschoenen te dragen om consumenten te beschermen tegen besmetting in verband met het hanteren van voedsel.

HOE KIES JE JE HANDSCHOENEN?

Nitril Handschoenen

Nitrilhandschoenen zijn gemaakt van een synthetisch polymeer en zijn een ideaal alternatief in geval van allergie. Met vergelijkbare eigenschappen als rubber, biedt nitril dezelfde flexibiliteit en gevoeligheid als latex. Bovendien bieden nitrilhandschoenen vergelijkbare niveaus van scheurweerstand en presteren ze goed in de tijd.

Latex Handschoenen

Natuurrubberlatex is een verwerkt plantaardig product en is al lang het traditionele materiaal bij uitstek voor het maken van wegwerphandschoenen. Latexhandschoenen worden voornamelijk gebruikt in medische en industriële omgevingen en glijden aan als een tweede huid. Met een grote tactiele gevoeligheid combineren latex wegwerphandschoenen comfort, flexibiliteit en elasticiteit.

Vinyl Handschoenen

Vinylhandschoenen, het eerste synthetische alternatief dat beschikbaar is voor consumenten, bieden een allergeenvrije optie voor latex. Samengesteld uit polyvinylchloride en weekmakers die het materiaal zachter maken, zijn vinylhandschoenen een voordelige oplossing en de goedkoopste optie op de markt.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Food Gloves: Why Do You Need Good Gloves When Processing Food?

Risks in the automotive industry: Chemicals in the automotive industry

The use of gloves in agriculture

Six common chemicals that require the use of disposable gloves

Nitrile, latex or vinyl gloves: what's the difference?

Mechanics gloves

The advantages and disadvantages of disposable gloves

How to choose the ideal pair of disposable gloves according to their uses

EEN PARTNER WORDEN

Hoe kunnen we onze distributeurs helpen een dergelijke groei in de verkoop van handschoenen te realiseren?

ONZE VOORKEURSSECTOREN

Geneesmiddel

Bij het werken in de gezondheidszorg is bescherming de eerste prioriteit.

tandheelkunde

Tandartsen worden dagelijks niet alleen geconfronteerd met vieze geuren, maar ook met bacteriën.

Industrie

Nitrilhandschoenen en latexhandschoenen zijn ideaal voor dagelijks gebruik in de industrie.

Mechanisch

Onderhouds- en reparatieploegen gebruiken bij voorkeur wegwerphandschoenen van nitril om hun handen te beschermen.

Eten

Het gebruik van wegwerphandschoenen is essentieel bij de behandeling van voedsel, bij het hanteren in een industriële omgeving of in de keuken, bij service, hygiëne en persoonlijke bescherming.

Landbouw

Landbouwers of fokkers gebruiken ook Aldena-handschoenen om hun handen te beschermen tijdens hun dagelijkse taken.

Schoonmaak

Nitrilhandschoenen bieden handbescherming tegen reinigingsmiddelen die chemicaliën bevatten.

Schoonheidssalons

Professionals in de sector beschermen hun handen bij het kleuren van haar of bij het hanteren van cosmetische producten.